Halay Mendili

2024 Halay Mendili Modelleri

Düğün, nişan, kına gecesi ve sünnet törenlerinin en gözde hediyeliklerinden biri kesinlikle halay mendili. Bu özel günde sizinle birlikte mutluluğunuza şahit olan sevdiklerinizi onlara özel seçtiğiniz hediyelerle mutlu edin. Sizin için 2024 yılında en çok tercih edilen halay mendilleri modellerimizi bu yazımız da bir araya topladım.

Genel olarak; halay mendili gruplara ayırmak istersek başlıca 3 gruba ayırabiliriz. Bu gruplar şunlardır;

  1. Pullu Halay Mendilleri
  2. Boncuklu Halay Mendilleri
  3. Nakışlı Halay Mendilleri

Pullu Halay Mendilleri

Oyanın pul ile süslenmesi ile hazırlanan halay mendilleri pullu halay mendilleridir. Çoğunlukla kumaş etrafına oya ya da tamamı oyalı olarak hazırlanırlar. 2024 yılının en çok tercih edilen pullu halay mendili renklerini sizler için hemen aşağıya bırakıyorum.

Boncuklu Halay Mendilleri

Oyanın boncuk ile süslenmesi ile hazırlanan halay mendilleri boncuklu halay mendilleridir. Çoğunlukla kumaş etrafına oya ile hazırlanırlar ve isteğe göre nakışlanırlar. 2024 yılının en çok tercih edilen boncuklu halay mendili modellerini ve renklerini sizler için hemen aşağıya bırakıyorum.

Nakışlı Halay Mendilleri

Pul ya da boncuk süslemesi ile hazırlanmış halay mendili üzerine isim ya da harflerin işlenmesi ile hazırlanır. Kişiye özel olarak hazırlanan nakışlı halay mendilleri isteğe göre nedimelerin ya da sağdıçların isimleri ile hazırlanır. Sevdiklerinize özel hazırlanan halay mendilleri ile onları şaşırtabilirsiniz. 2024 yılının en çok tercih edilen nakışlı halay mendili modellerini sizler için aşağıya bırakıyorum.

Unutmayın, ünlü düşünür Mahmut Tuncer’in de dediği gibi “Mantık sizi A noktasından B noktasına, halay ise her yere götürür.” Tek ihtiyacınız olan doğru halay mendilini bulmak :). Halay Mendilleri ile ilgili bilgi almak için Whatsapp Danışma Hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Sevgilerle…

No products in the cart.

×